TVDZ Club Competitie

tvdz klim competitie TVDZ Club Competitie

Alle informatie over de TVDZ Club Competitie vindt u hier.


Home TVDZ Contact m.b.t. Club Competitie  

CLUB COMPETITIE SEIZOEN 2019 / 2020 (1 nov 2019 - 31 okt 2020)

> RANGLIJST PER 3 DEC 2019


> UITSLAGEN PER 3 DEC 2019
   speelschema en deelnemerslijst 


-----------------------------------------------------------

> Eindstand seizoen 2018-2019


Winnende Team 20018-2019: Charles Vosveld en Eric Overtoom


DOE OOK MEE EN MELD JE AAN VIA E-MAIL BIJ:  JAN RONDAYHET NIEUWE SEIZOEN WORDT ANDERS VAN OPZET

De ervaring na één seizoen leert dat de opzet van een interne competitie anders moet. Initiatiefnemers Fred Groen en Jan Ronday hebben hierover nagedacht. Waarom?

In het kort:

UITLEG EN SPELREGELS

1. Aan de hand van het bijgaande schema (zie uitleg onder) daag je een tegenstander uit. Je moet iedere deelnemer een keer uitgedaagd hebben. Met 6 teams speel je dus 10 partijen.

2. De uitdager geeft zo snel mogelijk het resultaat door aan Jan Ronday. Het gaat om de speeldatum, het aantal gewonnen sets en games.

3. Een partij bestaat uit 2 sets. De eerste speler die 6 games wint, wint ook de set.

4. Een belangrijke regel waar je voordeel uit kan halen is dat je als speler probeert om zoveel mogelijk games te winnen (zie uitleg onder).

5. Jan Ronday houdt de uitslagen bij en vermeldt deze in het schema en werkt de ranglijst bij. Alle deelnemers krijgen de laatst aangepaste versie gemaild.


Gewonnen games tellen mee in de totaalscore


De ranglijst wordt samengesteld aan de hand van gewonnen sets, maar ook gewonnen games. Daarom is het belangrijk dat je probeert zoveel mogelijk games te winnen, ook al voel je dat je de set niet zult winnen. De plaats op de ranglijst wordt mede beïnvloed door het aantal gewonnen games. Maar ik zou zeggen, maak je niet druk over hoe dat gaat werken, speel gewoon lekker je partijen. Op het moment dat er uitslagen binnenkomen zien jullie vanzelf wel wat de bedoeling is. 

Schema

Ieder dubbelteam heeft een vast nummer. Team 1 daagt de teams 2, 3, 4, 5, en 6 uit. Team 2 daagt team 1, 3, 4 , 5 en 6 uit. En zo gaat het verder. De volgorde maakt niet uit. Uiteindelijk daag je 5 teams uit en wordt je 5 keer uitgedaagd. Met 6 teams speel je dus 10 partijen. Leuk om mee te beginnen. Komen er in de loop van het seizoen meer teams bij, dan worden zij aan het schema toegevoegd en kun je die dan ook uitdagen.

In diverse ACE nummers kunt u alles lezen over de Club Competitie.DOE OOK MEE EN MELD JE AAN VIA E-MAIL BIJ:  JAN RONDAY
promotievideo tvdz